Τρόποι αποστολής

  Η Cretanthos έχει επιλέξει αξιόπιστες   εταιρίες για τη μεταφορά των προϊόντων σας. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)   και η  Γενική Μεταφορική (courier)    εγγυώνται για την ασφαλή  και ταυτόχρονα οικονομική αποστολή των προϊόντων σας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα, μόνο εφόσον το επιθυμείτε, να παραλάβετε τα προϊόντα σας από Πρακτορεία μεταφορών που συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολύ χαμηλό κόστος.

Επιλέξαμε για Ελλάδα μια χρέωση 5 euro για ποσότητες μέχρι 9 μπουκάλια των 200 mL  ή 11 μεταλλικά δοχεία των 0,5L και δωρεάν μεταφορικά για μεγαλύτερες ποσότητες.Για χώρες εξωτερικού:
Η Cretanthos, διασφαλίζει στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της και τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Καθημερινά προσπαθεί για την τελειοποίηση των υπηρεσιών της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έτσι ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να τα χρησιμοποιούν. Επομένως και για τους καταναλωτές του εξωτερικού, δεν μπορούσαμε να μην βρούμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.
Για εσάς που παραγγέλνετε από το εξωτερικό, για να παραλάβετε τα προϊόντα σας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στον Εθνικό μας μεταφορέα (ΕΛΤΑ), και τα Πρακτορεία Μεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Α. ΕΛΤΑ
Τα ΕΛΤΑ σας παρέχουν:
I.    Για Βαλκανικές χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία) και Κύπρο.
o    Παράδοση σε κοντινό κατάστημα μεταφορικής: Η χρέωση είναι 23 € για τα δύο πρώτα κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό +2,5 €.

II.    Για 22 Ευρωπαϊκούς προορισμούς με την υπηρεσία EPG:
 

Αυστρία

Βέλγιο

Γαλλία

Γερμανία

Δανία

Ελβετία

Ιρλανδία

Ισλανδία

Ισπανία 

Ιταλία

Λιθουανία

Λουξεμβούργο

Μεγάλη Βρετανία

Νορβηγία

Ολλανδία

Ουγγαρία

Πορτογαλία

Σλοβακία

Σλοβενία

Σουηδία

Τσεχία

Φινλανδία


III.    
o    Παράδοση το αργότερο σε τρεις εργάσιμες ημέρες και δυνατότητα παρακολούθησης της παραγγελίας σας. Η χρέωση είναι 29 € για τα δύο πρώτα κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό +2,50 €. Η χρέωση αυτή ισχύει για προϊόντα έως 30 κιλά.
IV.    Για όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου:
o    Παράδοση  σε κοντινό κατάστημα μεταφορικής. Η χρέωση είναι 34 € για τα δύο πρώτα κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό +5,4 €.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας με ΕΛΤΑ κυμαίνεται από 5-15 μέρες από την ημερομηνία αποστολής της. Η cretanthos ΔΕΝ ευθύνεται για τυχόν επιπλέον καθυστερήσεις, εφόσον αυτές προκύπτουν από τα τελωνεία ή άλλους λόγους που δεν μπορεί να αλλάξει

B. Πρακτορεία Μεταφορών
Τα Πρακτορεία μεταφορών σας παρέχουν:
•]Οικονομική και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το δίκτυο των Πρακτορείων που συνεργαζόμαστε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας με χαμηλότερο κόστος.
Σε αυτή την περίπτωση, και αφού επιλέξετε [Μέθοδος Αποστολή] με [Πρακτορείο μεταφορών], τότε ερχόμαστε σε επικοινωνία άμεσα και πριν την Τιμολόγηση της παραγγελίας . Σας ενημερώνουμε για το πλησιέστερο σημείο από όπου μπορείτε να την παραλάβετε αλλά και το κόστος της μεταφοράς.
Για όλες τις παραγγελίες του εξωτερικού δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με την μέθοδο πληρωμής της αντικαταβολής.

Επιστροφή προϊόντων
Η Cretanthos μελετά και επεξεργάζεται σχολαστικά την εικόνα και τις πληροφορίες κάθε προϊόντος της που εμφανίζεται στις σελίδες της, ώστε να ανταποκρίνονται στο πραγματικό προϊόν που σας αποστέλλεται.
Επίσης εξετάζει επανειλημμένα  για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της ακόμα και λίγο πριν την αποστολή τους.
Επειδή όμως μας ενδιαφέρει η απόλυτη εξυπηρέτησή σας και η εμπιστοσύνη σας στους σύγχρονους τρόπους αγοράς, έχετε τη δυνατότητα να μας επιστρέψετε όποιο προϊόν επιθυμείτε και να σας αποστείλουμε κουπόνι έκπτωσης ίσης αξίας με την αξία των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

Όροι επιστροφής προϊόντων
1.Η αποστολή να γίνει μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων σας.
2.Τα προϊόντα να μην έχουν καταναλωθεί και ανοιχθεί.
3.Η συσκευασία να είναι στην κατάσταση που σας την αποστείλαμε.
Σε περίπτωση που συμφωνείτε με τα παραπάνω, μας αποστέλλετε σε ασφαλή δέμα τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, με δική σας χρέωση αποστολής.
Επισημαίνουμε ότι εάν τα προϊόντα που μας αποστέλλετε δεν τηρούν τους όρους επιστροφής, σας τα αποστέλλουμε πίσω με δική σας χρέωση.

Η αποστολή γίνεται στην διεύθυνση:
cretanthos
Αγγελιανά Ρεθύμνου,  ΚΡΗΤΗ,  Τ.Κ. 74052
ΥΠΟΨΗ: Τζιανουδάκη Γεωργίου

Πως πληρώνετε

Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγέλνετε   με 2 τρόπους:

Α) Με αντικαταβολή εφόσον έχετε παραγγείλει μέσω   ΕΛΤΑ ή Γενικής Ταχυδρομικής (courier)

Τα τέλη αντικαταβολής είναι 2 euro  για παραγγελίες μέχρι 9 μπουκάλια ή 11   μεταλλικά δοχεία των 0,5L  και δωρεάν   για μεγαλύτερες παραγγελίες

B) Με κατάθεση σε τραπεζικό   λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα:IBAN GR  GR5301102580000025875774942

Τράπεζα  Πειραιώς: Αρ. λογαριασμού: 5757-061362-659

Στη συνέχεια   μας ενημερώνετε για τα αποδεικτικά στοιχεία της κατάθεσης (τράπεζα, αρ. απόδειξης   κατάθεσης, ημερομηνία και  ποσό )   στέλνοντας μήνυμα στην   ηλεκτρονική διεύθυνση  sales@cretanthos.gr  , προκειμένου να προχωρήσουμε στην αποστολή   των προϊόντων αφού σας ενημερώσουμε σχετικά.