Η Σαλάτα του Χωριάτη
- 2 κομμένα αγγουράκια
- 20 κομμένα ντοματίνια
- 3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 300 γρ. ξινομυζήθρα Κρήτης
- 1/4 ποτηριού βιολογικό Αγουρέλαιο Cretanthos
- 5 κουταλιές πετιμέζι Κρήτης
- ξηρή ρίγανη
- αλατάκι (λίγο)
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο δοχείο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βιολογικό αγουρέλαιο και ανακατεύουμε 1-2 φορές τα υλικά μας. Ακολούθως αφήνουμε τη σαλάτα του χωριάτη για 30 λεπτά στο ψυγείο, να δροσίσει και να δέσουν τα αρώματα και τα υγρά της. Μπράβο σας, άψογη εκτέλεση! Σερβίρετε και καλή σας όρεξη!