Salmon with aromas of Greece

Ingredients for the Salmon with aromas of Greece recipe: 2 pieces of salmon Bio Extra Virgin Olive Oil Cretanthos two and a half slices of lemon 2 sprigs of rosemary 2 cloves of garlic pepper salt   We start by putting the pieces of salmon on a plank, then we sprinkle with salt, pepper and…

Details

Santorini’s tomato balls

We will need: 1 to 2 tablespoons Cretanthos BIO Early Harvest 2.5 cups of tomatoes cut into cubes 1 glass of grated zucchini 1-2 glasses of flour (as needed to ferment the Santorini tomatoes) 1/2 cup chopped parsley 1/2 cup chopped onion a little royal plant chopped a little mint chopped oregano pepper salt Implementation:…

Details

Ομελέτα με μπρόκολο

Ομελέτα με μπρόκολο Θα χρειαστούμε: ελαιόλαδο Cretanthos Bio Early Harvest μπρόκολο μικρά κομμάτια 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 5 αυγά 5 κουταλιές γάλα ρίγανη αλάτι πιπέρι   Εκτέλεση: Βάζουμε στο αντικολλητικό τηγάνι 3 κουταλιές ελαιόλαδο Cretanthos Bio Early Harvest, το μπροκολο και το κρεμμύδι ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά. Σε ένα δοχείο βάζουμε τα αυγά, το…

Details

Ψητό στο φούρνο!

Ψητό στο φούρνο Υλικά που θα χρειαστούμε: 1 κοτόπουλο σε κομμάτια 3 μεγάλες πατάτες κομμένες κατά μήκος στα τέσσερα 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 2 φύλλα δάφνη 1/2 ποτήρι νερό ποτήρι ελαιόλαδο Cretanthos Bio Early Harvest ρίγανη πιπέρι αλάτι Εκτέλεση βήμα – βήμα: Σε ένα ταψί βάζουμε το νερό και…

Details