Προβολή καλαθιού Το προϊόν “Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Cretanthos 0.5L” έχει προστεθεί στο καλάθι σας.
Προϊόντα με ελαιόλαδο
extra-virgin-olive-oil-organic-farming

Βιολογικό Αγουρέλαιο Cretanthos 0.5L

Το βιολογικό Αγουρέλαιο Cretanthos είναι ανώτατης ποιότητας Κρητικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, προϊόν από άγουρες ελιές και εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες (πολύτιμα αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και θωρακίζουν την υγεία του οργανισμού). Παράγεται από ελιές της γνωστής ποικιλίας “Κορωνέικη” που καλλιεργούνται σε βιολογικά κτήματα στον Βόρειο Μυλοπόταμο Κρήτης. Η συγκομιδή αρχίζει νωρίς τον Οκτώβριο για να συλλεχθούν άγουρες, πράσινες, οι ελιές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή μικρότερης ποσότητας ελαιολάδου αλλά υψηλής περιεκτικότητας στις πολύτιμες πολυφαινόλες. Το αγουρέλαιο Cretanthos παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και στη συνέχεια, αφού φιλτραριστεί, αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με κλειστό σύστημα αζώτου. Η διαδικασία αυτή δίνει την δυνατότητα στο ελαιόλαδο να κρατήσει την θρεπτική αξία του, να μην αλλοιωθεί σε βάθος χρόνου και να φτάσει στο πιάτο του τελικού καταναλωτή ως ένα προϊόν με υπεραξία. Η εμφιάλωση του γίνεται στο τυποποιητήριο της Cretanthos σε γραμμές παραγωγής που πληρούν τις πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων ISO και HACCP. Είναι πιστοποιημένο από τον οργανισμό βιολογικών τροφίμων ΔΗΩ και έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου για την ποιότητα του και την υψηλή συγκέντρωση του σε πολυφαινόλες. Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα του βιολογικού αγουρελαίου Cretanthos σε πολυφαινόλες έχει επισφραγιστεί με την πιστοποίηση του Ισχυρισμού Υγείας, κανονισμός 432/12, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ελαιόλαδο αυτό έχει χρυσοπράσινο χρώμα και τα γευσιγνωστικά του χαρακτηριστικά είναι: μέτριο φρουτώδες, έντονο πικρό και έντονο πικάντικο. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το “φαρμακείο” της κουζίνας μας!

cretanthos-early-harvest-200ml

Βιολογικό Αγουρέλαιο Cretanthos 0.2

(Συσκευασία Δώρου)

Το βιολογικό Αγουρέλαιο Cretanthos είναι ανώτατης ποιότητας Κρητικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, προϊόν από άγουρες ελιές και εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες (πολύτιμα αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και θωρακίζουν την υγεία του οργανισμού). Παράγεται από ελίες της γνωστής ποικιλίας “Κορωνέικη” που καλλιεργούνται σε βιολογικά κτήματα στον Βόρειο Μυλοπόταμο Κρήτης. Η συγκομιδή αρχίζει νωρίς τον Οκτώβριο για να συλλεχθούν άγουρες, πράσινες, οι ελιές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή μικρότερης ποσότητας ελαιολάδου αλλά υψηλής περιεκτικότητας στις πολύτιμες πολυφαινόλες. Το αγουρέλαιο Cretanthos παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και στη συνέχεια, αφού φιλτραριστεί, αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με κλειστό σύστημα αζώτου. Η διαδικασία αυτή δίνει την δυνατότητα στο ελαιόλαδο να κρατήσει την θρεπτική αξία του, να μην αλλοιωθεί σε βάθος χρόνου και να φτάσει στο πιάτο του τελικού καταναλωτή ως ένα προϊόν με υπεραξία. Η εμφιάλωση του γίνεται στο τυποποιητήριο της Cretanthos σε γραμμές παραγωγής που πληρούν τις πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων ISO και HACCP. Είναι πιστοποιημένο από τον οργανισμό βιολογικών τροφίμων ΔΗΩ και έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου για την ποιότητα του και την υψηλή συγκέντρωση του σε πολυφαινόλες. Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα του βιολογικού αγουρελαίου Cretanthos σε πολυφαινόλες έχει επισφραγιστεί με την πιστοποίηση του Ισχυρισμού Υγείας, κανονισμός 432/12, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ελαιόλαδο αυτό έχει χρυσοπράσινο χρώμα και τα γευσιγνωστικά του χαρακτηριστικά είναι: μέτριο φρουτώδες, έντονο πικρό και έντονο πικάντικο. Διατίθεται σε κασετίνα πολυτελείας με βιβλιάριο σε 5 γλώσσες για την ιστορία της ελιάς. Ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εταιρικό δώρο ή δώρο πολυτελείας σε αγαπημένα πρόσωπα.

Cretanthos box & bottle GREEN

Βιολογικό Αγουρέλαιο Cretanthos 0.1

(Συσκευασία Δώρου)

Το βιολογικό Αγουρέλαιο Cretanthos είναι ανώτατης ποιότητας Κρητικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, προϊόν από άγουρες ελιές και εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες (πολύτιμα αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και θωρακίζουν την υγεία του οργανισμού). Παράγεται από ελιές της γνωστής ποικιλίας “Κορωνέικη” που καλλιεργούνται σε βιολογικά κτήματα στον Βόρειο Μυλοπόταμο Κρήτης. Η συγκομιδή αρχίζει νωρίς τον Οκτώβριο για να συλλεχθούν άγουρες, πράσινες, οι ελιές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή μικρότερης ποσότητας ελαιολάδου αλλά υψηλής περιεκτικότητας στις πολύτιμες πολυφαινόλες. Το αγουρέλαιο Cretanthos παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και στη συνέχεια, αφού φιλτραριστεί, αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με κλειστό σύστημα αζώτου. Η διαδικασία αυτή δίνει την δυνατότητα στο ελαιόλαδο να κρατήσει την θρεπτική αξία του, να μην αλλοιωθεί σε βάθος χρόνου και να φτάσει στο πιάτο του τελικού καταναλωτή ως ένα προϊόν με υπεραξία. Η εμφιάλωση του γίνεται στο τυποποιητήριο της Cretanthos σε γραμμές παραγωγής που πληρούν τις πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων ISO και HACCP. Είναι πιστοποιημένο από τον οργανισμό βιολογικών τροφίμων ΔΗΩ και έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου για την ποιότητα του και την υψηλή συγκέντρωση του σε πολυφαινόλες. Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα του βιολογικού αγουρελαίου Cretanthos σε πολυφαινόλες έχει επισφραγιστεί με την πιστοποίηση του Ισχυρισμού Υγείας, κανονισμός 432/12, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ελαιόλαδο αυτό έχει χρυσοπράσινο χρώμα και τα γευσιγνωστικά του χαρακτηριστικά είναι: μέτριο φρουτώδες, έντονο πικρό και έντονο πικάντικο. Η συσκευασία δώρου των 100ml μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα, σε καλεσμένους γάμου ή βάφτισης ως μπομπονιέρα, καθώς επίσης σε καλάθια δώρων. Αυτή η συσκευασία απευθύνεται και σε τουριστικό κοινό, αφού φέρει πιστοποίηση “flyonboard”. Έτσι, μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και σε χειραποσκευή μέσα στο αεροπλάνο, για τουρίστες που επιθυμούν να κάνουν δώρα σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

bio-organic-extra-virgin-olive-oil-front

Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Cretanthos 0.5L

Το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Cretanthos είναι ανώτατης ποιότητας Κρητικό ελαιόλαδο, προϊόν από ημι-ώριμες ελιές και πλούσιο σε πολυφαινόλες (πολύτιμα αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και θωρακίζουν την υγεία του οργανισμού). Παράγεται από ελιές της γνωστής ποικιλίας “Κορωνέικη” που καλλιεργούνται σε βιολογικά κτήματα στον Βόρειο Μυλοπόταμο Κρήτης. Το ελαιόλαδο αυτό παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και στη συνέχεια, αφού φιλτραριστεί, αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με κλειστό σύστημα αζώτου. Η διαδικασία αυτή δίνει την δυνατότητα στο ελαιόλαδο να κρατήσει την θρεπτική αξία του, να μην αλλοιωθεί σε βάθος χρόνου και να φτάσει στο πιάτο του τελικού καταναλωτή ως ένα ελαιόλαδο άριστης ποιότητας. Η εμφιάλωση του γίνεται στο τυποποιητήριο της Cretanthos σε γραμμές παραγωγής που πληρούν όλες τις πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων ISO και HACCP. Είναι πιστοποιημένο από τον οργανισμό βιολογικών τροφίμων ΔΗΩ και έχει πιστοποίηση Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης). Αυτό το ελαιόλαδο έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου για την άριστη ποιότητα του. Έχει χρυσοπράσινο χρώμα και τα γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά του είναι: έντονο φρουτώδες, μέτριο πικρό και απαλό πικάντικο. Το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Cretanthos συγκεντρώνει όλα τα αρώματα της Μεσογείου στο πιάτο σας, βάζοντας με την υπογραφή του την τελική πινελιά στο φαγητό σας.

Cretanthos box & bottle WHITE

Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Cretanthos 0.1

(Συσκευασία Δώρου)

Το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Cretanthos είναι ανώτατης ποιότητας Κρητικό ελαιόλαδο, προϊόν από ημι-ώριμες ελιές και πλούσιο σε πολυφαινόλες (πολύτιμα αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και θωρακίζουν την υγεία του οργανισμού). Παράγεται από ελίες της γνωστής ποικιλίας “Κορωνέικη” που καλλιεργούνται σε βιολογικά κτήματα στον Βόρειο Μυλοπόταμο Κρήτης. Το ελαιόλαδο αυτό παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και στη συνέχεια, αφού φιλτραριστεί, αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με κλειστό σύστημα αζώτου. Η διαδικασία αυτή δίνει την δυνατότητα στο ελαιόλαδο να κρατήσει την θρεπτική αξία του, να μην αλλοιωθεί σε βάθος χρόνου και να φτάσει στο πιάτο του τελικού καταναλωτή ως ένα ελαιόλαδο άριστης ποιότητας. Η εμφιάλωση του γίνεται στο τυποποιητήριο της Cretanthos σε γραμμές παραγωγής που πληρούν όλες τις πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων ISO και HACCP. Είναι πιστοποιημένο από τον οργανισμό βιολογικών τροφίμων ΔΗΩ και έχει πιστοποίηση Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης). Αυτό το ελαιόλαδο έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου για την άριστη ποιότητα του. Έχει χρυσοπράσινο χρώμα και τα γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά του είναι: έντονο φρουτώδες, μέτριο πικρό και απαλό πικάντικο. Η συσκευασία δώρου των 100ml μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα, σε καλεσμένους γάμου ή βάφτισης ως μπομπονιέρα, καθώς επίσης σε καλάθια δώρων. Αυτή η συσκευασία απευθύνεται και σε τουριστικό κοινό, αφού φέρει πιστοποίηση “flyonboard”. Έτσι, μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και σε χειραποσκευή μέσα στο αεροπλάνο, για τουρίστες που επιθυμούν να κάνουν δώρα σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Mountain farming olive oil front

Ορεινής Καλλιέργειας Ελαιόλαδο Cretanthos 1L

Το ορεινής καλλιέργειας ελαιόλαδο Cretanthos είναι ανώτατης ποιότητας ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συμβατικής καλλιέργειας, προϊόν από ημι-ώριμες ελιές και πλούσιο σε πολυφαινόλες (πολύτιμα αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και θωρακίζουν την υγεία του οργανισμού). Παράγεται από ελιές της γνωστής ποικιλίας “Κορωνέικη” που καλλιεργούνται σε συμβατικά κτήματα στον Βόρειο Μυλοπόταμο Κρήτης, σε υψόμετρο 200μ. Επειδή η ελιά είναι δέντρο που καλλιεργείται σε χαμηλό υψόμετρο, στα ορεινά μας κτήματα οι ελιές “ζορίζονται” και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ελαιόλαδο που παράγουν να είναι πολύ ιδιαίτερο σε άρωμα και γεύση. Το ελαιόλαδο αυτό παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και στη συνέχεια, αφού φιλτραριστεί, αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με κλειστό σύστημα αζώτου. Η διαδικασία αυτή δίνει την δυνατότητα στο ελαιόλαδο να κρατήσει την θρεπτική του αξία, να μην αλλοιωθεί σε βάθος χρόνου και να φτάσει στο πιάτο του τελικού καταναλωτή ως προϊόν άριστης ποιότητας. Η εμφιάλωση του γίνεται στο τυποποιητήριο της Cretanthos σε γραμμές παραγωγής που πληρούν όλες τις πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων ISO και HACCP. Έχει πιστοποίηση Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) και έχει κερδίσει βραβεία ποιότητας σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Το ελαιόλαδο αυτό έχει χρυσοπράσινο χρώμα και τα γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά του είναι: έντονο φρουτώδες, μέτριο πικρό και μέτριο πικάντικο. Το ορεινής καλλιέργειας ελαιόλαδο Cretanthos θα σας ταξιδέψει στους πρόποδες του Ψηλορείτη εκεί όπου το θαύμα της φύσης συναντά την τελειότητα.